Derviş Köz: TS'ye siyaset sokanlar gitmeli"

Trabzonspor Yönetim Kurulu eski Üyesi Derviş Köz’den yaşanan CHP krizi ile ilgili önemli açıklamalar.Eski yönetici Derviş Köz  Trabzonspor’u siyasetin odak noktası haline getiren kesimin belli olduğunu belerterek” Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi verdiğ

Derviş Köz: TS'ye siyaset sokanlar gitmeli"

Trabzonspor Yönetim Kurulu eski Üyesi Derviş Köz’den yaşanan CHP krizi ile ilgili önemli açıklamalar.

Eski yönetici Derviş Köz  Trabzonspor’u siyasetin odak noktası haline getiren kesimin belli olduğunu belerterek” Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi verdiği süreçte yalnız bırakıldı. O süreçte Şampiyonluk fotoğrafında yer almak için yönetime girenler Trabzonspor’un yenilen haklarını korumak konusunda sınıfta kaldılar. Trabzonspor’un yanında olması gereken siyasilerde Trabzonspor’u yalnız bırakmışlardır.

Başbakan R Tayyip Erdoğan’ın Aziz Yıldırım ve Alex’i makamında kabulünden sonra  Trabzon’u ziyaretinde  kulüp içinde dönemin yöneticilerinin yaptığı organizasyon  Trabzonspor’u siyasetin içine sokmuştur.

 Trabzonspor’u siyasetin dışında tutması gereken yöneticiler tam aksine Trabzonspor’un içine siyaseti sokarak Trabzonspor’u siyasetin odak noktası haline getirmişlerdir.

Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur. Bugüne kadarda böyle kalmıştır.

Trabzonspor’un resmi internet sitesindeki CHP ziyaret fotoğrafına bir bakın.  Trabzonspor’un içine siyasetin nasıl sokulduğunun bir fotoğrafıdır o. Bu denli Trabzonspor'u siyasetin içine sokanlar şimdie gereğini yaparak istifa etmelidirler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor