Derelioğlu ateş püskürdü

Trabzon'un  yetiştirdiği teknik adamlardan İhsan Derelioğlu,  hakkında bir yayın organında çıkan “ayak oyunları" başlıklı habere tepki gösterdiTrabzonspor'un eski yardımcı antrenörü İhsan Derelioğlu'nun konu ile ilgili olarak  yaptığı yazılı açıklama ayne

Derelioğlu ateş püskürdü

Trabzon'un  yetiştirdiği teknik adamlardan İhsan Derelioğlu,  hakkında bir yayın organında çıkan “ayak oyunları" başlıklı habere tepki gösterdi

Trabzonspor'un eski yardımcı antrenörü İhsan Derelioğlu'nun konu ile ilgili olarak  yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle  

Kaynağı meçhul, etrafa dedikodu yayan bir yayın organının karanlık ve kiralık kalemleri, haberine sahip olmayan tetikçileri, uydurma bile olamayacak bir metin yayınlamışlardır.

 

Hiçbir tarafı ile gerçeği yansıtmayan bu haberin, bazı fitne-fesat, arka plancılarının maksatlı olarak yapmaya çalıştıkları, dezenformasyondan ibarettir. Alıştıkları  “ayak oyunları” ile içinde bulundukları itibarsızlık damgasını başkalarına vurmaya çalışan bu kifayetsiz muhterislerin gerçek yüzleri er geç ortaya çıkacaktır.

 

Kafalarını kuma gömerek, nerelerinin açıkta kaldığını fark edemeyen bu gafiller herkese yapmaya çalıştıkları sindirme ve karama kampanyalarının derinliklerinde kaybolacaklardır.

 

Maske ile dolaşmayı marifet sayan “ispiyon haberciliğin mucidi” denilebilecek bu kişiler ve onların zavallı, aynı zamanda “tescilli tetikçileri” bu kirli planlarının karşılığında bundan sonra gerekli direnci ve cesareti bulacaklardır.

 

Alıştıkları entrika yöntemleriyle insanları boyun eğdirme gayretinde olan, Trabzon'u ve Trabzonspor'u düşük vizyonlarıyla dizayn etmeye çalışan kirli eller eninde sonunda açığa çıkacaktır.

 

Bu yetersiz zekâ ürünü söylemlerle zihin bulandırmaya çalışan iftiracılar tayfası, bir gün kendi yöntemlerinin yakıcı duygularını derinden yaşacaktır.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor