Dereceye girenler ödüllendirildi

Rize'de zihinsel engellilere yönelik atletizm ve uzun atlama yarışmaları yapıldı. İslampaşa atletizm pistinde, Uluslararası Özel Olimpiyatlar Türkiye Temsilciliği tarafından yapılan yarışmalarda kentteki özel eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezlerin

Dereceye girenler ödüllendirildi

Rize'de zihinsel engellilere yönelik atletizm ve uzun atlama yarışmaları yapıldı.
 
İslampaşa atletizm pistinde, Uluslararası Özel Olimpiyatlar Türkiye Temsilciliği tarafından yapılan yarışmalarda kentteki özel eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezlerindeki zihinsel engelli öğrenciler yarıştı. Yarışmaların sonunda dereceye girenlere madalya ve çeşitli hediyeler verildi.
 

 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirterek, "Burada yarışan sporculara her yönde yardımcı olacağız. Her zaman onlarla birlikte olacağız. Yarışmalarda dereceye girmek değil, yarışmak önemli idi" dedi.
 
Yarışmaları zihinsel engelli çocukların aileleri ile İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım da izledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler