Derbinin oynanacağı tarih belli oldu

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında bugün oynanması gereken, ancak olumsuz saha şartları nedeniyle ertelenen karşılaşmanın tarihi belli oldu.

Derbinin oynanacağı tarih belli oldu

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında saat 19.00'da başlaması gereken maç öncesi Fiyapı İnönü Stadı'nın zemini sağanak yağıştan etkilendi. Hakem Hüseyin Göcek 19:10 sularında sahaya son kez çıkarak zemini kontrol etti ve maçın ertelenmesine karar verdi.

Maçın hakemi Hüseyin Göçek, maçı ilk olarak 15 dakika uzattı. Daha sonra tekrar sahaya gelen Göçek, topu sahanın çeşitli yerlerinde sektirmeye çalıştı. Ancak top hiç bir yerde sekmedi.

Maçın ertelendiği anonsu stat hoparlörlerinden de anons edildi. Bu karar ile Süper Final'in ilk derbisi oynanamamış oldu.

İstanbul'da gün boyunca yağan ve akşam üzeri şiddetini artıran yağmur, Fiyapı İnönü Stadı'nın zemininde yer yer su birikintilerinin oluşmasına neden oldu.

Fatih Terim: Hakem doğru bir karar aldı

Fatih Terim maçın ertelenmesi ile ilgili "Oyun oynanabilmesi için hiçbir şart oluşmadı ne yazık ki. Yağmur devam ediyor felaket bir şekilde, zeminde top da gitmiyor. Bence hakemimiz doğru bir karar aldı." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor