Derbi için ne kadar bilet satıldı?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor yarın akşam (Cumartesi) saat 19.00'da evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak.Üzerinde kara bulutlar dolaşan Bordo mavili takımda Beşiktaş karşılaşması olumsuz havayı dağıtmak için büyük önem taşıyor. Trabzonspor he

Derbi için ne kadar bilet satıldı?

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor yarın akşam (Cumartesi) saat 19.00'da evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Üzerinde kara bulutlar dolaşan Bordo mavili takımda Beşiktaş karşılaşması olumsuz havayı dağıtmak için büyük önem taşıyor. Trabzonspor hem üst sıralara tırmanmak için hem de alt sıralardan uzaklaşmak için bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Bu kritik karşılaşmada en büyük görevin düştüğü taraftarlar ise henüz beklentiyi karşılayamadı. Yönetimin destek çağrısına rağmen böylesine önemli bir maç öncesinde, Çarşamba günü satışa çıkan biletlerin bugün itibariyle haber61'in edindiği bilgiye göre 10 bin civarında satıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler