"Deplasmanda final gibi bir maç oynayacağız"

 PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile final niteliğinde bir maç oynayacaklarını söyledi.    Durmuş,yaptığı açıklamada, maç kazandıkça oyuncuların ve camianın moralinin yükseldiğini belirt

"Deplasmanda final gibi bir maç oynayacağız"

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile final niteliğinde bir maç oynayacaklarını söyledi. 
   
Durmuş,yaptığı açıklamada, maç kazandıkça oyuncuların ve camianın moralinin yükseldiğini belirtti. 
   
Ligin boyunun her hafta kısaldığına dikkati çeken Durmuş, ''Daha güvenli olmamız adına sahamızda aldığımız 3 puan çok önemliydi. Şimdi deplasmanda Şanlıurfaspor ile final gibi bir maç oynayacağız'' dedi. 
     
Şanlıurfa'ya kazanmak için gideceklerini vurgulayan Durmuş, şunları kaydetti: 
   
''En kötü şartlarda, kazanamasak da kaybetmeyeceğiz. Alacağımız puan veya puanlarla, iç sahamızda önümüzdeki hafta oynayacağımız Ankaragücü maçını da kazanıp rahat nefes almak ve geleceğe daha güvenle bakma istiyoruz. Yapabileceğimizin en iyisini Şanlıurfa'da yapmak istiyoruz. Sakin olan ve agresif oynayan takımın maçı kazanacağını düşünüyorum. Bu noktada oyuncularımızla görüşüyorum, eğer bunu başarabilirsek kazanmamamız için hiçbir neden yok.'' 
     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler