Denizli'nin hedefinde sadece kazanmak var

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Ne şekilde olursa olsun Süper Lig hedefini kalan haftalarda gerçekleştireceğiz. Buraya kadar geldikten sonra geri dönmeyeceğiz" dedi.      Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesinde yaptığı

Denizli'nin hedefinde sadece kazanmak var

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Ne şekilde olursa olsun Süper Lig hedefini kalan haftalarda gerçekleştireceğiz. Buraya kadar geldikten sonra geri dönmeyeceğiz" dedi. 

     
Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, Süper Lig yarışında her şeyin ellerinde olduğunu, 6 puanlık avantajları bulunduğunu belirtti. 
     
Çaykur Rizespor'un, beş yıllık aranın ardından Süper Lig'e yakın olduğunu ifade eden Denizli, "Ligin bitimine üç maç kaldı. Bu maçları kısa, orta ve uzun vade olarak değerlendiriyoruz. Ne şekilde olursa olsun Süper Lig hedefini kalan haftalarda gerçekleştireceğiz. Buraya kadar geldikten sonra geri dönmeyeceğiz. Psikolojik olarak önümüzdeki haftalarda birinciliği de yakalarsak mutluluğumuz artar" diye konuştu. 
     
Denizli, hafta sonu motivasyonu çok yüksek bir takım olan Ankaragücü ile oynayacaklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: 
   
"Matematiksel olarak kurtulma şansları var. Mücadele eden, kaybetmek istemeyen rakiple oynayacağız. Kendi evimizde oynamanın avantajını değerlendirmek istiyoruz. Şehir, takımının yanında ve bu hafta daha da fazla destek olacak. Biz onlarla daha büyük başarılar yakalayacağız. 
     
Kendimize inancımız tam ve önümüzdeki üç maçta sadece dört puana ihtiyacımız var. Rize dört puanları bundan önceki maçlarda kazandı ve yine kazanabilecek gücü var. Bu haftaki hedefimiz sadece kazanmak, gerisi bizi ilgilendirmiyor." 
     
Denizli, Çaykur Rizespor'un geçen sezon son maçta Akhisar Belediyespor'a kendi sahasında 2-1 yenilerek Süper Lig'e yükselemediğini anımsatarak, "İnşallah taraftarımız o maçta hazırladıkları bayrak ve flamaları sandığa koymamıştır, dışarıda duruyordur. Taraftarımız bayraklarını çıkarsın, flamalarını kapıp maça gelsinler. Maçta takımlarının yanında olsunlar" dedi. 
     
Yeşil-mavili ekip, Denizli yönetiminde Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlığı bulunun Arjantinli oyuncu Devid Depetris, doktor gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. Futbolcular antrenmanda koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor