Demirören'e şok! Hapsi isteniyor!

Beşiktaş'ta 2005-2007 yılları arasında görev yapan Yıldırım Demirören ve 8 yönetici arkadaşı hakkında vergi kaçırıldığı gerekçisi ile Cumhuriyet Savcısı tarafından haklarında iddianame düzenledi. Hazırlanan bu iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.Yıl

Demirören'e şok! Hapsi isteniyor!

Beşiktaş'ta 2005-2007 yılları arasında görev yapan Yıldırım Demirören ve 8 yönetici arkadaşı hakkında vergi kaçırıldığı gerekçisi ile Cumhuriyet Savcısı tarafından haklarında iddianame düzenledi. Hazırlanan bu iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Yıldırım Demirören ve 8 arkadaşının konu ile ilgili mahkemeye çıkacağı öğrenildi. 1-3 yıl arası hapis istemiyle açılacak davanın 24 Mayıs'ta görülmeye başlanacağı öğrenildi.

Eğer suç teşkil eden bir durum varsa yargılanan kişiler, Savcı'nın özel talebiyle Resmi kurumlarda görev alamama cezasına da çarptırılacak.

İddialar doğrulanırsa Demirören'in başkanlığı da tehlikeye girecek.

TFF Başkanlığı görevini yürüten Yıldırım Demirören dava sonucu suçlu bulunursa, görevini bırakmak zorunda kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor