'Demirören'e küfür mü edeyim?'

BJK başkanı Fikret Orman, “Yıldırım Demirören'e küfür mü edeyim, ne yapmam bekleniyor. Yıldırım Demirören dönemine ilişkin denetlemenin bitmesini beklediklerini söyleyen Fikret Orman, “Eğer Demirören'e dava açılması gerekiyorsa bunu yaparız” dedi. Ekonomi

'Demirören'e küfür mü edeyim?'

BJK başkanı Fikret Orman, “Yıldırım Demirören'e küfür mü edeyim, ne yapmam bekleniyor.

 

Yıldırım Demirören dönemine ilişkin denetlemenin bitmesini beklediklerini söyleyen Fikret Orman, “Eğer Demirören'e dava açılması gerekiyorsa bunu yaparız” dedi.

 

Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, “Yıldırım Demirören dönemine ilişkin yapılan denetlemenin bitmesini bekliyoruz. Demirören’e küfür mü edeyim, ne yapmam bekleniyor, Beşiktaş Başkanı’na hesap sormanın bir şekli vardır” dedi.

BJK TV’ye konuşan Orman’ın konuşmasının satır başları şöyle:-  Her şeyi belirli bir şıklık içinde yapmaya çalışıyorum. Kendimi değil, Beşiktaş’ı temsil ediyorum. Şu an en kolay şey Yıldırım Demirören’e sallamak. Ben böyle bir insan değilim.

-  Bana göre Demirören 100 milyon doları bağışladı. Şartlı bağışlama olmaz. O konunun da zamanı geliyor.”-  Bugüne kadar yapılan ve yapılacak olan statlar hepsi Fenerbahçe’ninki dışında, devlet tarafından yapıldı.-  Stat için gereken izinleri almak için uğraşıyoruz.

-  Başbakan Erdoğan, İnönü Stadı’nın yeniden yapılanmasını arzu ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor