Demirören'e destek ihanettir

Trabzonspor'un eski Ankara Temsilcisi işadamı Şükrü Kuleyin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Yıldırım Demirören'e ateş püskürdü. “Gerekirse Hiç birimiz Avrupa'ya Gitmeyelim” diyerek başta Fenerbahçe olmak üzere kendi kulübü Be

Demirören'e destek ihanettir

Trabzonspor'un eski Ankara Temsilcisi işadamı Şükrü Kuleyin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Yıldırım Demirören'e ateş püskürdü.

 “Gerekirse Hiç birimiz Avrupa'ya Gitmeyelim” diyerek başta Fenerbahçe olmak üzere kendi kulübü Beşiktaş'ı da kurtarma peşinde olan Yıldırım Demirören'in  Türk Futbolunun yuvarlanacağı uçurumun umurunda olmadığı belliyken bugün Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olması Türk Futbolu adına büyük bir talihsizliktir diyen Şükrü Kuleyin sözlerini şöyle sürdürdü;

DEMİRÖREN'E DESTEK İHANET OLUR !

Yıldırım Demirören fiyasko ile neticelenen Beşiktaş Kulübü başkanlığından kaçmak için Fenerbahçe ile filort etmeye başlamış bunun neticesinde de Federasyon Başkanlığına adaylığını koymuştur. Türk futbolunun geleceğinden ziyade Fenerbahçe'nin çıkarlarına hizmet edeceğinin sinyalini haftalar önceden veren Yıldırım Demirören'i Trabzonspor'un desteklemesi büyük bir ihanet olur. Zaten Trabzonspor yönetiminin de böyle bir şey yapacağını asla düşünmüyorum.

SARI LACİVERT YAYINLAR MEYVESİNİ VERDİ

Fenerbahçe yanlısı Hürriyet Gazetesinin haftalardır yaptığı sarı lacivert yayınların Demirören'in adaylığını açıklamasının ardından meyvelerini verdiğini dile getiren Kuleyin, 'suçlular ortada iken yeni suçlular yaratmak istenmesi görüşü' neticelerini vermek üzere. Korkarım ki suçluların yaptıkları yanına kar kalacak, suçsuzlarda mağduriyetleriyle başbaşa kalacak dedi.

ÖNCE TRABZONSPOR'UN HAKLARI

Trabzonspor yönetimine bir çağrıda bulunan Şükrü Kuleyin şunları söyledi;

Trabzonspor yönetiminin önünde tek yol kaldı. Asilce bir duruş sergileyip Türk Futbolunun iyi yönetip yönlendirebilecek, Trabzonspor'unda haklarını gözardı etmeyecek güçlü bir yönetime destek vermek.Eğer bunu yapamıyorsak tabiri caizse sineyi millete dönmek. Başka fikri olan varsa beri gelsin.

AYNAYA BAKABİLİRLER

1461 yılında Fatih'in Feth ettiği, Yavuz Sultan Selim'in valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu bir kente ve insanlarına aylardır yapılan hakaretlere sessiz kalan camianın büyükleri artık aynaya bakabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler