Demirören'den Fatih Terim Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu(Tff) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın istifa kararını değerlendirdi.Demirören, Abdullah Avcı ile karşılıklı konuşup anlaştıklarını belirterek, "Herhangi bir pürüz yok, karşılıklı konuş

Demirören'den Fatih Terim Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu(Tff) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın istifa kararını değerlendirdi.Demirören, Abdullah Avcı ile karşılıklı konuşup anlaştıklarını belirterek, "Herhangi bir pürüz yok, karşılıklı konuşup anlaştık. Abdullah Avcı'nın ayrılışı da böylece gerçekleşti" dedi.A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne Fatih Terim mi gelecek" sorusu üzerine de Demirören, "Her şeyin hayırlısı. Milli Takım'ı en iyisine devredeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler