Demirören UEFA'ya konuştu

UEFA Başkanı Michel Platini'ye nezaket ve istişare ziyaretinde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı, UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamada bulundular.Siteye yaptığı açıklamada, UE

Demirören UEFA'ya konuştu

UEFA Başkanı Michel Platini'ye nezaket ve istişare ziyaretinde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı, UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamada bulundular.

Siteye yaptığı açıklamada, UEFA'ya gelerek, başkan Platini ile görüşmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Demirören, "UEFA ile iyi ilişkimizin olması çok önemli. Milli takımımızın Dünya Kupası'nı kazanmasını isteriz. Bir Türk takımının da Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı.

TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ise Türkiye'de futbolu ileri götürmek ve altyapıdan düzenli olarak genç futbolcular çıkarılmasını güvence altına almak istediklerini vurgulayarak, "Aynı zamanda Türkiye'deki statların modernizasyonunu yapıyoruz ve hükümet de altyapı için maddi destek sağlıyor. Böylece komşu ülkelere de iyi bir örnek oluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor