Demirören Türk futbolunu bitirmek üzere!

UEFA'nın, TFF Tahkim Kurulu'nun kararını değiştirmediği takdirde bir yaptırım da milli takımlara ve kulüp takımlarına uygulaması bekleniyor. UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'nin 2-1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıl olarak değiştirmesinin, Beşik

Demirören Türk futbolunu bitirmek üzere!
UEFA'nın, TFF Tahkim Kurulu'nun kararını değiştirmediği takdirde bir yaptırım da milli takımlara ve kulüp takımlarına uygulaması bekleniyor.
 
UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'nin 2-1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını 2 yıl olarak değiştirmesinin, Beşiktaş'ın bir yıl men cezasını ise onamasının ardından gözler TFF’ye çevrildi. Ancak ortadaki en büyük tehlike, UEFA'nın Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yazacağı yazıdan sonra meydana gelecek olaylar zinciri. Zira Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, 3 Temmuz 2011 sürecinden önce şike dosyasını kapatmış, "şike yoktur" gerekçesiyle de dosyanın en altına yapıştırmıştı. 
 
Ancak UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın savunmalarından sonra aldığı karar, esas tehlikeyi gözler önüne seriyor. UEFA'nın, Futbol Federasyonu'na "Kendi Tahkim Kurulu'nun aldığı kararı yeniden gözden geçir. Yeni bir karar çıkmadığı takdirde her türlü sonuca katlanırsınız" şeklinde bir yazı yazması bekleniyor. UEFA, bu yazıdan sonra hem milli takımlarımıza hem de diğer kulüplere Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmiş olsalar bile men cezası verebilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler