Demirören toplantıyı terk etti

 TFF'de Başkanlık görevine bir süre önce seçilen Yıldırım Demirören, federasyonu üç saat süren toplantısını başkansız tamamladı.  Bir süre önce göreve gelen ve bugün ikinci resmi toplantısını gerçekleştiren Yıldırım Demirören federasyonu üç saat süren top

Demirören toplantıyı terk etti

 TFF'de Başkanlık görevine bir süre önce seçilen Yıldırım Demirören, federasyonu üç saat süren toplantısını başkansız tamamladı.  Bir süre önce göreve gelen ve bugün ikinci resmi toplantısını gerçekleştiren Yıldırım Demirören federasyonu üç saat süren toplantısını başkansız tamamladı...

 

Öğle saatlerinde toplanan yönetim kurulu toplantısına katılan başkan Yıldırım Demirören, yarım saatlik katılımının ardından toplantıdan ayrılarak Dünya Salon Atletizm Şampiyonası açılış törenine gitti.

 

Başkan Demirören’in bu açılış töreninde hazır bulunan başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hafta içinde UEFA ile yaptığı görüşmeyle ilgili bilgi vereceği öğrenildi. TFF yönetim kurulu 2. Toplantısını başkanvekili Ufuk Özertem başkanlığında gerçekleştirmiş oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor