Demirören Romanya'ya gitti

Şike dosyası konusunda Profesyonel Disiplin Kurulu'nun verdiği kararın ardından kamuoyunda gözler ve kulaklar UEFA'ya çevrilirken TFF Başkanı Yıldırım Demirören apar topar Romanya'ya uçtu... Demirören'in disiplin kurulunun verdiği kararın ardından UEFA Ba

Demirören Romanya'ya gitti

Şike dosyası konusunda Profesyonel Disiplin Kurulu'nun verdiği kararın ardından kamuoyunda gözler ve kulaklar UEFA'ya çevrilirken TFF Başkanı Yıldırım Demirören apar topar Romanya'ya uçtu...

 

Demirören'in disiplin kurulunun verdiği kararın ardından UEFA Başkanı Platini'den randevu talep ettiği ve Platini'den gelen haber üzerine UEFA Kupası finalinin oynanacağı Bükreş şehrine gittiği ortaya çıktı.

 

Demirören'in maç öncesi UEFA asbaşkanı Şenes Erzik'in de katılımıyla başkan Platini ve genel Sekreter İnfantino ile bir araya geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler