Demirören Kupa İçin Trabzon'a söz verdi

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisine şampiyonluk kupası sözünü verdiğini iddia etti.Beyaz TV'de yayınlanan "Derin Futbol" programına konuk olan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören h

Demirören Kupa İçin Trabzon'a söz verdi

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisine şampiyonluk kupası sözünü verdiğini iddia etti.

Beyaz TV'de yayınlanan "Derin Futbol" programına konuk olan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.
 
"ŞAMPİYONLUK KUPASI İÇİN SÖZ VERMİŞTİ"
Demirören 'in şampiyonluk kupasını verme sözü verdiğini kaydeden Şakar "Ben kendisiyle görüşmemizde 'Sayın başkanım bizim kupamızı verecek misiniz?' dediğimde 'Ben vereceğim' demişti." ifadelerini kullandı.
 
"DEMİRÖREN SÖZÜNÜ TUTMADI"
Seçimden birkaç gün önce Yıldırım Demirören'le görüştüğünü kaydeden Şakar "Biz Yıldırım Demirören'e oyumuzu verdik. O yüzden de pişmanlık duymuyoruz. Hukuki mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Biz yüce adalete güveniyoruz. Yıldırım Demirören bize söz verdi ve şu anda sözünü tutmamış durumda." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler