Demirören istifaları değerlendirdi

Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'de yaşanan istifaları değerlendirdi.Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF 1.Başkanvekili

Demirören istifaları değerlendirdi

Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'de yaşanan istifaları değerlendirdi.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF 1.Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve TFF 2.Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın şok istifalarından sonra sıcağı sıcağına açıklama yaptı.

"Aydınlar, bizim 'güven tazeleyin' önerimize, kendi istifa ederek yanıt verdi" dediği yorumunda şunları söyledi;

"Sanıyorum Aydınlar, biz kendisine Kulüpler Birliği olarak 'Güven tazeleyin' dememizin ardından tek başına istifa kararı alarak, 'Sizin dediğinizle olmaz, ben kendim giderim' demek istedi."

Demirören, ilk etapta aklına bunun geldiğini ve bunun dışında başka bir şey düşünemediğini, şimdi işlerinin daha zor bir döneme çekildiğini ve 27 Şubat tarihine kadar yeni gelişmelerin de yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor