Demirören FİFA Başkanına gidiyor

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Çarşamba günü FİFA Başkanı Sepp Blatter ile bir araya gelecek.Türkiye'deki şike skandalının ardından Demirören'in yapacağı ziyarete, "Nezaket ziyareti" adını veren TFF cephesi Sepp Blatter ile Fenerbahçe'ye verilecek olan c

Demirören FİFA Başkanına gidiyor

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Çarşamba günü FİFA Başkanı Sepp Blatter ile bir araya gelecek.

Türkiye'deki şike skandalının ardından Demirören'in yapacağı ziyarete, "Nezaket ziyareti" adını veren TFF cephesi Sepp Blatter ile Fenerbahçe'ye verilecek olan cezanın pazarlığı yapacak.

 

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Fubol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile biraraya gelecek.

 

FIFA'nın Zürih'teki merkezinde yapılacak nezaket ziyaretine TFF Genel Sekreteri Prof.Dr. Emre Alkin de katılacak. Yıldırım Demirören'in başkanlığa seçilmesi nedeniyle Sepp Blatter'e yapacağı ziyaret 6 Haziran Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleşecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler