Demirkol: "TFF yumurtladı"

Bugüne kadar yaptığı yorumlarda özellikle eleştiri sınırlarını aşmayan sözleri ve duruşuyla dikkat çeken spor yazarı Mehmet Demirkol bugün bir ilke imza attı!...Demirkol, NTV Spor'da yaşınlanan Spor Servisi programında Futbol Federasyonu'nun Lille - Trabz

Demirkol: "TFF yumurtladı"

Bugüne kadar yaptığı yorumlarda özellikle eleştiri sınırlarını aşmayan sözleri ve duruşuyla dikkat çeken spor yazarı Mehmet Demirkol bugün bir ilke imza attı!...

Demirkol, NTV Spor'da yaşınlanan Spor Servisi programında Futbol Federasyonu'nun Lille - Trabzonspor maçının gününe G.Saray - F.Bahçe derbisini koymasını eleştirirken Mehmet Ali Aydınlar yönetimi için ilginç bir benzetme yaptı.

Demirkol, bu olayın sıkışık lig takviminden kaynaklanmasıyla ilgili futbol federasyonu yönetimine, "O zaman play-off'u yumurtlamasaydınız kardeşim" göndermesinde bulundu.

Mehmet Demirkol, "Şenol hocanın bu konuda federasyonu eleştirilerine katılıyorum ama çok iyi niyetli sözler. Şenol hoca Aydınlar yönetiminin planlamada hata yapıyorlar diyor. Bence onlar plan filan yapmıyorlar nasıl olursa olsun diyorlar. Takvim çok sıkışık diyorlar. O zaman kusura bakmasınlar play-off'u yumurtlamasaydınız. Kelime olarak bunun yorumu budur kusura bakmasınlar. Yumurtlamaktır bu. Yapalım bakalım seneye ona göre yapar veya yapmayız. Yani kuluçkaya yatalım civcivmi çıkacak kuşmu çıkacak bakalım bunun anlamı budur" diyerek Aydınlar yönetiminini eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor