Demirkol: Güneş'i çok özlüyorum!

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli takımlardaki başarılarına değinerek, "Güneş'i çok özlüyorum" dedi.Demirkol, "Saha kenarında garip şovlar, korkunç kavgalar yapan Terim’in sergilediklerini, temsil ettiklerini değil, İlhan’ın golünd

Demirkol: Güneş'i çok özlüyorum!

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli takımlardaki başarılarına değinerek, "Güneş'i çok özlüyorum" dedi.

Demirkol, "Saha kenarında garip şovlar, korkunç kavgalar yapan Terim’in sergilediklerini, temsil ettiklerini değil, İlhan’ın golünden sonra küçük bir çocuk gibi zıplayarak sahaya koşan Şenol Güneş’in anlattıklarını seviyorum. Varsın vizyonu, misyonu olsun ve karizması olmasın. Ve ona yaptığım bir haksızlık varsa bir kez daha özür diliyorum.

Terim basın mensubu, şovmen ayırt etmiyor, ama ben ediyorum. Ben Emre ve benzerlerini değil, Hamit gibileri seviyorum ve bu takımı bunun için seviyorum. Ve inanın Güneş’i çok özlüyorum" dedi.

Demirkol ayrıca, Milli takımı Şenol Güneş çalıştırsın dedi vede ekledi: "Trabzonsporu bırakmadan hem Milli Takımı hemde Trabzonsporu çalıştırsın..."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler