Demiören Şikecilere çözüm buldu ,Şiddete...

 Kameralı güvenlik sistemi ve e-bilet uygulaması bir an önce hayata geçirilecek.TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i makamında ağırlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye’deki kulüple-rin köklü sorunlarına kalıcı çözüm bulacaklarını söyledi. GENÇLİK

Demiören Şikecilere çözüm buldu ,Şiddete...

 Kameralı güvenlik sistemi ve e-bilet uygulaması bir an önce hayata geçirilecek.TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i makamında ağırlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye’deki kulüple-rin köklü sorunlarına kalıcı çözüm bulacaklarını söyledi.

 

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve federasyon yöneticilerini makamında kabul etti. Kılıç, Demirören ile yaptıkları toplantıda, Kulüpler Yasası çalışmaları, kameralı güvenlik sistemi ve e-bilet uygulaması ile A Milli  Futbol Takımı’nın kamp yapacağı Riva Tesisleri’nin hazırlıkları konularını ele aldıklarını söyledi.

İşte hayata geçirilmesi için startı verilen çalışmalar...

 

1- DERNEKLER YASASINA SON

 

ARTIK kulüplerin dernekler yasasıyla yönetilmesine imkan kalmayacak. Bakanlık da yeni bir yasa hazırlıyor. Birleştirilecek yasalar en kısa sürede meclise sunulacak. Böylece kulüplerin dernekler yasasıyla yönetilme dönemi bitecek. Kulüp başkanları ve yöneticiler paraları istediği gibi harcayamayacak.

 

2- OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

 

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesiyle İlgili Kanun kapsamında kameralı güvenlik sistemi ve e-bilet uygulaması bir an önce hayata geçirilecek. Projenin hayata geçi-rilmesi için bu konuyla ilgili 1 ay içinde ihale açılacak. Yeni sezonda kesin olmakla birlikte belki de bu sezonun ikinci yarısından itibaren tüm statlarda kameralı güvenlik sistemine geçilecek. Tribünde olay çıkaranlar tek tek böylece tespit edilecek. Olayların önüne geçilecek.

 

3-  RİVA’YA TAŞINACAKLAR

 

TFF eski başkanı Hasan Doğan’ın adını taşıyacak olan Milli Takım Futbol Kamp Tesisleri’yle ilgili proje çalışmaları tamamlandı. 2013 Ocak ayında Riva Tesisleri’nin temeli atılacak. Projenin tüm masraflarını Spor Bakanlığı karşılayacak. Burası altyapı eğitim merkezi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor