"Değişimi herkes görüyor"

Geçtiğimiz sezonun ardından yeni bir kimliğe bürünen Trabzonspor’da efsane isimlerin başında gelen antrenör Hami Mandıralı, birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. İlk olarak Derry City ile oynanan karşılaşmaya değinen Mandıralı, “Pozisyon yokken iki

"Değişimi herkes görüyor"

Geçtiğimiz sezonun ardından yeni bir kimliğe bürünen Trabzonspor’da efsane isimlerin başında gelen antrenör Hami Mandıralı, birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. İlk olarak Derry City ile oynanan karşılaşmaya değinen Mandıralı, “Pozisyon yokken iki gol yedik. Çok açık söylemek lazım ki, böyle bir görüntü bizim gibi bir takıma yakışmadı. Ancak burada takımın yaptığı dönüş gerçekten inanılmaz anlamlıydı. Geçtiğimiz dönemlerde bu tip geri dönüşlere hasret kalmıştık. Maç 2-2’ye geldiğinde taraftarlar da bizi çok rahatlattı. Rakipten üstün olduğumuz çok net. Eksiklerimiz yok mu, tabii ki var. Fakat bunları giderecek gücümüz var. Deplasmana skoru korumak için gitmeyeceğiz. Orada kazanıp, tur atlayacağız. Bizim hedefimiz sadece turu geçmek değil. Gruplara kalıp, oradan çıkıp, gidebildiğimiz yere kadar gitmek” dedi.

Malouda dünya markası

Takımdaki birçok yıldızın geçen sezona oranla olumlu yönde farklılaştığına vurgu yapan Hami Mandıralı şunları söyledi: Oyuncularda büyük bir değişim var. Sadece biz değil, mutlaka sizler de ve taraftarlar da görüyor. Demek ki, kısa bir süre birlikte olmamıza rağmen onlar üzerinde olumlu izler bırakmışız. Örneğin Henrique, Colman, Adrian. Bu sayının artması da olası. Malouda çok sıcak kanlı bir izlenim verdi. Bir dünya markası. Bu tartışılmayacak bir nokta. Oyuncularımıza, gençlerimize çok şey katacaktır. Hocamızın da başından beri söylediği gibi şu an için en büyük eksiğimizin bir santrafor olduğu gerçek. Kadromuza Malouda gibi bir dünya yıldızını katan yönetimimizin en kısa zamanda bir forvet takviyesi de yapacağına inanıyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor