Değirmendere'de Hedef 3 Puan

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahalarında Kardemir D.Ç Karabükspor ile karşılaşacak olan Değirmenederspor'da teknik direktör İlker Erdem, gruptaki liderliklerini kaybetmemek için bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.Erdem, yaptığı açıklamada, geçen

Değirmendere'de Hedef 3 Puan

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahalarında Kardemir D.Ç Karabükspor ile karşılaşacak olan Değirmenederspor'da teknik direktör İlker Erdem, gruptaki liderliklerini kaybetmemek için bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Erdem, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Çankırı Belediyespor karşısında bir puan alarak zirveyi kaybetmediklerini belirterek, “Bu karşılaşmadan 3 puan hedeflemiştik ama 1 puan alarak yine gruptaki liderliğimizi sürdürdük. Şimdi önümüzde çok önemli Kardemir D. Ç. Karabükspor karşılaşması var. Bu maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Takımda bu maçla ilgili hiçbir sıkıntımız yok” dedi.

Saha ve seyirci avantajlarını da kullanarak bu müsabakaya çıkacaklarını ifade eden Erdem, “Kendi sahamızda çok iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Bu müsabaka da aynı futbolumuzu sergileyeceğiz. Bütün planlarımızı bu maçı kazanmak üstüne kurduk. Gruptaki liderliği kaybetmemek bu karşılaşmadan 3 puan almamız gerekiyor” diye konuştu.

Erdem, Trabzonlu futbolseverleri maçlarında görmek istediklerini ve taraftar desteğini maçlarında görmek istediklerini de belirtti.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler