Değirmendere sonuca gitti

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Erzincanspor'u sahasında 1-0 yenen Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, rakipleri karşısında göze hoş gelecek futbol ortaya koyamadıklarını ancak sonuca gitmesini bildiklerini söyledi. Erdem, Erzincanspor karşı

Değirmendere sonuca gitti

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Erzincanspor'u sahasında 1-0 yenen Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, rakipleri karşısında göze hoş gelecek futbol ortaya koyamadıklarını ancak sonuca gitmesini bildiklerini söyledi.

Erdem, Erzincanspor karşısında inançlı oynadıklarını belirterek, ''Her maç gibi bu maça da kazanacağımız inancıyla çıktık. Bütün planlarımızı kazanmak üzerine kurduk. Maç şartları içinde sahada ne yapılması gerekiyorsa onları yaptık. Belki göze hoş gelecek futbol ortaya koyamadık ama sonuca gitmesini bildik. Bundan sonraki maçlarda sonuçlar önemlidir. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz'' dedi.

Ligde kalma yolunda diğer Trabzon takımlarını da yakından ilgilendiren bir galibiyet aldıklarını ifade eden Erdem, ''Bu 3 puan çok önemliydi. Ancak aldığımız bu galibiyetle düşme potası dışındayız, rahatladık diyemiyoruz. Önümüzde 6 maç daha var. Bu maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler