Defans geçit vermiyor

UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Minsk’i eleyerek yoluna devam eden Trabzonspor, Avrupa kupalarında oynadığı son 3 maçta gol yemedi. Derry City karşısında deplasmanda 3- 0 kazanan ve tur atlayan Bordo-Mavililer, Dinamo Minsk ile yaptığı iki maçta da kalesinde

Defans geçit vermiyor

UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Minsk’i eleyerek yoluna devam eden Trabzonspor, Avrupa kupalarında oynadığı son 3 maçta gol yemedi. Derry City karşısında deplasmanda 3- 0 kazanan ve tur atlayan Bordo-Mavililer, Dinamo Minsk ile yaptığı iki maçta da kalesinde gol görmedi.

Ayrıca Fırtına, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çıktığı 4 resmi maçı da kaybetmedi. Karadeniz ekibi, 2. Ön Eleme Turu’nda Derry City takımını sahasında 4-2, deplasmanda 3-0 yenerek elemişti. Karadeniz ekibi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında da Dinamo Minsk takımını deplasmanda 1-0 yenmeyi başarmıştı ama rövanşta 0-0 berabere kaldı ve serisini yitirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor