David Depetris, "Benim işim gol atmak"

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'la 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli forvet oyuncusu 25 yaşındaki David Depetris, "Benim işim gol atmak" dedi. İLK ANTRENMANINA ÇIKTI  Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda Slovakya'nın

David Depetris, "Benim işim gol atmak"

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'la 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli forvet oyuncusu 25 yaşındaki David Depetris, "Benim işim gol atmak" dedi. 

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI 
 
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda Slovakya'nın Trencin takımından transfer edilen Arjantinli David Depetris, dün akşam Rize'ye geldi, bugün de ayağının tozuyla idmana çıktı. Yardımcı antrenör Yusuf Şimşek nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yapan Depetris, daha sonra takımla birlikte çalışmalara katıldı. Çift kale maçta 1 gol atan Arjantinli santrfor, Mustafa Denizli'den övgü aldı. 
 
"DENİZLİ'Yİ ÖVDÜLER" 
 
Antrenmandan sonra Çaykur Rizespor ile 3 hafta önce görüşmeye başladığını ifade eden Depetris, bu arada lig ve takımla ilgili araştırma yaptığını söyledi. İstanbul'da yöneticilerle görüştüğünü ve kendisine, "Türkiye'de çok meşhur bir teknik direktör takımın başında. Onunla çalışacaksın" dendiğini belirten Depretis, "Mustafa Denizli'yi çok iyi bir antrenör. Bende bu yüzden buraya geldim. Benim işim gol atmak. Buraya gol atmaya geldim" diye konuştu. 
 
"HAKAN ŞÜKÜR VE MİLAN BAROS'U TANIYORUM" 
 
Türkiye'de Arjantinli futbolcuların oynadığını kaydeden Depertis, "Slovakya'da oynarken Milan Baros, Türkiye'de top koşturuyordu. Türk futbolculardan ilk aklıma gelen Hakan Şükür" dedi. Arjantinli santrfor, Türkiye'den daha önce ciddi bir teklif almadığını da sözlerine ekledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor