Dava biter Aziz Yıldırım iyileşir

11 aydır "Trabzonsporlular Nerede?" diyen Aziz Yıldırım'ın yüzleşme sürerken ani hastalığı manidar bulundu. "Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan dava

Dava biter Aziz Yıldırım iyileşir

11 aydır "Trabzonsporlular Nerede?" diyen Aziz Yıldırım'ın yüzleşme sürerken ani hastalığı manidar bulundu.

 

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 18. duruşması bugün (31 Mayıs 2012) görüldü.

 

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Olgun Peker'in bulunduğu 8 tutuklu sanık katıldı. Aziz Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle yine duruşmaya katılmadı.

11 aydır Tutuklu bulunduğu ceza evinde Trabzonspor nerde diye soran Yıldırım Trabzonspor’un katıldığı duruşmadan kaçmayı tercih etti.

 

Yüzleşmeden korkan ve sorulacak sorulardan kaçmak için her türlü oyunu sahneleyen Fenerbahçe’nin şikeden tutuklu başkanı Aziz Yıldırım yeni bir senaryo daha ortaya koydu. Yıldırım ilk gün duruşmaya katıldıktan sonra Cuma gününe kadar olan duruşmalara hastalığını bahane ederek katılmama yolunu seçti.

 

SORULARDAN KAÇIYOR

Tutuklu bulunduğu Metris’ten her gün mektuplar yazarak Trabzonspor’u itham eden Fener’in başkanı iş mahkeme heyetinin önünde Trabzonsporlu yetkililerin sorularına cevap vermeye gelince karın ağrısı şikayetiyle hastaneye yattı.

 

YILDIRIM’IN KARIN AĞRISI VARMIŞ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamayı Şişli Etfal Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi Prof. Dr. Mehmet Mihmanlı yaptı. Mihmanlı, Yıldırım'ın en az iki gün daha hastanede kalacağını söyledi.

Yıldırım'ın acile karın ağrısı şikayetiyle geldiğini söyleyen Mihmanlı, "Sindirim problemleri var. Hayati bir şey saptamış değiliz. Daha önceden de hastamız olduğu için kontrol ediyoruz.

Pankreas enzimlerinde yükseliş oldu" şeklinde konuştu.

Pankreas'ın çok önemli bir organ olduğunu belirten Prof. Mihmanlı, "Çok önemli bir organ. İltihap ciddi sonuçlar oluşturabilir. Ciddi tetkikler yaptık. Sağlığıyla ilgili endişe edecek bir şey rastlamadık. Ağızdan gıdasını kestik. Yarın sabah alacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor