Dany ve Cenk'e kanca

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor, Gaziantepspor’un stoperi Dany ve golcüsü Cenk Tosun için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili ekibin yönetimi, iki futbolcu için yönetici Mustafa Kızıl ile İstanbul’da bir görüşme yaptı. Görüşmede Cenk ve Dany için kırmızı s

Dany ve Cenk'e kanca

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor, Gaziantepspor’un stoperi Dany ve golcüsü Cenk Tosun için girişimlerini hızlandırdı.

 

Bordo-mavili ekibin yönetimi, iki futbolcu için yönetici Mustafa Kızıl ile İstanbul’da bir görüşme yaptı.

 

Görüşmede Cenk ve Dany için kırmızı siyahlı kulübe Sapara ve Vittek’in yanı sıra 1 milyon Euro önerirken Gaziantep yönetimi ise Dany'e karşılık Sapara ve 4 milyon Euro istedi.

 

15 HAZİRAN BEKLENİYOR

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl kulüpteki yolsuzluk nedeniyle tutuklu bulunurken kırmızı-siyahlı ekibin yönetimi  15 Haziran'da yapılacak olan duruşmada başkan Kızıl'ın serbest bırakılacağı umudunu taşıyor

 Transferde tek yetkili olan Başkans İbrahim Kızıl’ın tahliye edilmesi halinde transferin önünün açılacağı ve daha somut adımların atılacağı öğrenildi.

 

Öte yandan Gaziantepspor Yönetimi, futbolcu ve teknik heyetine duruşma tarihi olan 15 Haziran'da şehre gelmeleri konusunda haber yolladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor