Dany: Trabzonspor sağolsun

Gaziantepspor'un yıldız ismi Dany, Trabzonspor'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından uyandıklarını belirterek, "O sonuç bizi lige motive etti" ifadesini kullandıGaziantepspor son 5 haftadaki performansıyla kümede kalma yolunda rahat bir nefes alırken, tak

Dany: Trabzonspor sağolsun

Gaziantepspor'un yıldız ismi Dany, Trabzonspor'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından uyandıklarını belirterek, "O sonuç bizi lige motive etti" ifadesini kullandı

Gaziantepspor son 5 haftadaki performansıyla kümede kalma yolunda rahat bir nefes alırken, takımın başarılı ismi Dany, Trabzonspor yenilgisinin başarılarında önemli olduğunu söyledi.

26. haftadaki konuk oldukları Bordo-Mavililer karşısında aldıkları 4-0'lık yenilginin kendilerini uyandırdığını söyleyen Kamerunlu oyuncu, "Bizim açımızdan çok kötü bir maç oldu ve sonucu bizi gerçek anlamda lige motive etti. Trabzonspor bize ders verdi, onlara çok teşekkür ederim"

 

Düşme potasına kadar gerilemiştik. Hocamızın söylediklerinin hepsini de harfiyen yerine getirince, son 5 maçta güzel sonuçlar ortaya çıktı. Bu maçlarda kalemizde gol bile görmedik. Bunun en önemli nedeni tüm maçlarda herkesin aynı disiplinle mücadele etmesiydi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor