Danny ve Muhammet için flaş iddia

Trabzonspor'un peşinde olduğu Gaziantepsporlu oyuncunun, bordo-mavili takımın teklifine olumlu baktığını dile getirdi. Trabzonspor, Süper Final'de oynayacağı kritik maçlara yoğun motivasyonla hazırlanırken yönetim de gelecek sezon için çalışmalar yapmaya

Danny ve Muhammet için flaş iddia

Trabzonspor'un peşinde olduğu Gaziantepsporlu oyuncunun, bordo-mavili takımın teklifine olumlu baktığını dile getirdi.

 

Trabzonspor, Süper Final'de oynayacağı kritik maçlara yoğun motivasyonla hazırlanırken yönetim de gelecek sezon için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

 

Gaziantep basınının yazdığı haberlere göre; Dany Nounkeu'dan Trabzonspor için olumlu haberler geldi.

 

İşte o haber: Dany, Trabzonspor'a gidebileceğini ima etti. Kırmızı-siyahlı kulüpte başkan İbrahim Kızıl'ın, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmasından rahatsızlık duyan Dany, "Trabzonspor gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi gurur verici. Ama sözleşmem devam ediyor. Benim için gerekeni yaparlarsa giderim" dedi.

Trabzon'un, Dany için Gaziantep'e 2 milyon euro önerdiği bildirildi.

 

M. DEMİR İZİN İSTEDİ

Gaziantepspor'daki yönetim boşluğundan endişe duyan bir diğer futbolcu Muhammed Demir de memleketinin takımı Trabzonspor'a gitmek istediğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor