Daha iyi olacak!

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan PTT 1. Lig'de deplasmanda karşılaştıkları Denizlispor maçı sonrası Denizlispor'u tebrik ettiklerini belirterek, ''geçen yıla nazaran yeni bir yapılanma içindeyiz. Giden oyncuların sıkıntısını yaşıyoruz. Çocuklar i

Daha iyi olacak!
1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan PTT 1. Lig'de deplasmanda karşılaştıkları Denizlispor maçı sonrası Denizlispor'u tebrik ettiklerini belirterek, ''geçen yıla nazaran yeni bir yapılanma içindeyiz. Giden oyncuların sıkıntısını yaşıyoruz. Çocuklar iyi mücadele ediyor. Biz geçen hafta oyunun başında bir gol bulduk, burada oyunun başında gol yedik. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Bu takım çok daha iyi yerlerde olacaktır'' dedi..
 
1461 Trabzon'da oyuncular maç sonrası şunları söyledi;
 
Taha: Biz deplasmanda oynamamıza rağrem bir çok pozisyondan yararlanamadık. Bu kadar poziyona girdik ama atamadık. iyi mücadele ettik. Yenilirsek böyle mücadele ederek yenilelim.
 
Oktay: İyi mücadele ettik ama pozisyonları değerlendiremedik. Deplasmanda bu kadar pozisyonu değerlendiremezsen iyi olmaz. Bu maçı unutup önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanacağız.
 
Oğulcan: İstediğimiz oynu sahaya yansıtamadık. Onlar pozisyonları değerlendirdi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum iyi mücadelelerinden dolayı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor