Daha değişim sürecindeyiz

Spor Toto Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Kardemir Karabükspor'ü Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique'nin attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da yüzler gülerken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi. Teknik direk

Daha değişim sürecindeyiz

Spor Toto Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Kardemir Karabükspor'ü Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique'nin attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da yüzler gülerken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi. Teknik direktörleri Mustafa Akçay'ın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle dedi:

"Göreve köklü değişim mantığıyla geldik. Şu anda değişime daha yeni başladık. Yapılanma aşamasına henüz geçmedik. 2010-2011 Şampiyonluk kupasının peşini asla bırakmayacağız. CAS'ın kararının ardından UEFA'nın harekete geçerek müdahalede bulunacağını düşünüyoruz."

"BAŞVURUMUZU YAPTIK MI KUPAYI ALACAĞIZ"

Başkan Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le bu hafta bir toplantı yapacağını hatırlatırken de şöyle konuştu:

"Kupa buraya geldiği zaman nasıl bir serüvenden geçtiğimizi açıklayacağım. Bu süreç niye biz seçildikten sonra hızlandı ve biz seçildikten sonra bu kararlar açıklandı? Niye biz seçildikten sonra oldu, kupa geldikten sonra açıklayacağım. Bize 2010-2011 şampiyonluk kupasını almak için federasyonas neden başvurmadığımız soruluyor. Başvuracağız, vurmaz olurmuyuz. Başvurumuzu yaptık mı da kupayı alacağız. Avukatlarımız bu konuda çalışıyor. Millet biz oturuyoruz, diye düşünüyor olabilir. Şimdi müracaat etsek ne olacak ki? Reddedilmeyecek pozisyona götüreyim olayı, o zaman başvuru yapacağız."

"YUSUF VERSEYDİK GALATASARAY BRUMA'YI ALMAYACAKTI"

Kardemir Karabükspor maçında oynadığı futbolla bir anda dikkatleri üzerine çeken gehç oyuncusu Yusuf Erdoğan'a da sahip çıkan Başkan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

"Yusuf Erdoğan'ı Fatih Terim bizden istedi. Ancak vermedik. Yusuf bizim için çok değerli bir oyuncu. Onun gibi birçok değerli oyuncumuz daha bu takımda yıldızlaşacak. Fatih Terim, 10 milyon euroya sol açık aldı. Ondan önce Yusuf'u bizden istedi. Verseydik 10 milyon euroluk adam değil, Yusuf orada olacaktı. Bizim iyi oyuncularımız var, hoca da onları yavaş yavaş adapte edecek."

"AKÇAY'IN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın her zaman yanında olduklarını da ifade eden Başkan Hacıosmanoğlu, bu konuda şöyle dedi:

"Mağlup oluruz veya puan kaybederiz diye bir endişem yok. Hocanın arkasındayız demeyiz, yanındayız. Ona 1461 Trabzon'daki karakterinden dolayı Trabzonspor'da teknik direktörlüğü hak ettiğini söyledik. Trabzonspor'da da onu ortaya koyması gerekiyor. Kendi çocuklarınla oyna, 3 yiyeceğine 5 ye. İkinci hafta o çocuklar hırslarını ortaya koyarlar ve açıklarını kapatırlar. Mustafa hocanın yüzde yüz başarılı olacağına inanıyorum."

"BOSİNGWA'YA İNGİLTERE'DEN 3.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF VAR"

Başkan Hacıosmanoğlu, kadrolarına yeni kattkları 2 yabancı oyuncusu hakkında açıklamalarda bulunurken şunları söyledi:

"Malouda ve Bosingwa'yı kadromuza kattık. Ancak bu oyunculara bonservis bedeli ödemedik. Aykut Demir'in de bonservis bedelini ödemedik. Maddi anlamda rahatladığımızda ödemeyi yapacağız. Malouda gibi önemli, yıldız bir oyuncu Trabzon'a geldi. Daha önce gelmiş miydi? Bosinqwa, 31 yaşına yeni girdi. Kariyeride 2 tane Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor. Bosinqwa sakatlığı nedeniyle daha oynayamadı. Ama İngiltere'den 3,5 milyon euroluk teklif var."

"GELECEK YIL UÇUK PARALARA KARAKTERLİ OYUNCULAR ALACAĞIZ"

Gelecek yıl takımdaki yabancı sayısını daha da azaltmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle noktaladı:

"Gelecek yıl kadromuza 4-5 yabancı oyuncu transferi yapacağız. 11'in dışında olacak yabancı oyuncunun kadroda durmasının manası yok. Belki uçuk paralar vereceğiz ama karakteriyle, oyunuyla bizim genç oyuncularımıza da katkı yapacak oyuncular alacağız. 5 milyon euro para ver, tribünde otursun. Bu olmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor