Cuper'in ordusu Aslan'ı avladı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Lider G.Saray Orduspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi Ordu 2-0 kazandı.Karşılaşmaya Orduspor gol ile başladı 8. dakikada Hasan Kabze muhteşem bir vuruş ile kaleci Muslera'yı avladı. 16. dakik

Cuper'in ordusu Aslan'ı avladı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Lider G.Saray Orduspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi Ordu 2-0 kazandı.

Karşılaşmaya Orduspor gol ile başladı 8. dakikada Hasan Kabze muhteşem bir vuruş ile kaleci Muslera'yı avladı. 16. dakikada sarı kırmızılılarda Hamit Altıntop sakatlanarak yerini Aydın Yılmaz'a bıraktı.
 
İkinci yarıda Galatasaray bereberlik golünü ararken kalesinde bir gol daha gördü. 66. dakikada bir diğer eski G.Saray'lı futbolcu Bogdan Stancu durumu 2-0'a getirdi.
 
Golden sonra sarı kırmızılılar rakip kaleye daha kalabalık gelmeye başlasada bir türlü istediği pozisyonları yakalayamadı ve karşılaşma 2-0 Orduspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
 
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde zor bir maça çıkacak G.Saray Orduspor deplasmanında 3 puan kaybederek 6. hafta sonunda 13 puanda kalarak liderliğini sürdürdü. Ev sahibi ise puanını 12'ye yükselterek  2. sıraya yerleşti.
 
ORDUSPOR 2 - 0 GALATASARAY
HAKEM: Barış Şimşek
STAT: Ordu 19 Eylül
 
ORDUSPOR: Fornezzi, Garcia, Iniguez, İbrahim Kaş, Atilla, Nizamettin (Dk. 81 Yiğit), Umbides, Ali Çamdalı, Stancu (Dk. 76 Barral), Monje, Hasan Kabze (Dk. 72 Abdülkadir)
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper
 
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Cris, Hakan Balta, Hamit (Dk. 17 Aydın), Melo, Selçuk, Amrabat (Dk. 61 Emre), Elmander (Dk. 62 Umut), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
GOLLER: Dk. 9 Hasan Kabze; Dk. 67 Stancu
SARI KARTLAR: Dk. 45 Umbides, Dk. 55 Ali, Dk. 75 Semih

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor