Cuper'den Sapara açıklaması!

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Orduspor'un Trabzonspor'dan transfer etmek istediği ve görüşmeleri devam eden Slovak oyuncu Marek Sapara için, "Sapara çok pahalı" dedi.Mor-Beyazlı ekip, 12 günlük izin ardından Durugöl'deki Orduspor Tesisleri'nde b

Cuper'den Sapara açıklaması!

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Orduspor'un Trabzonspor'dan transfer etmek istediği ve görüşmeleri devam eden Slovak oyuncu Marek Sapara için, "Sapara çok pahalı" dedi.

Mor-Beyazlı ekip, 12 günlük izin ardından Durugöl'deki Orduspor Tesisleri'nde bir araya gelerek ikinci yarının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cuper, antrenman öncesi gazetecilere ikinci yarıdaki hedeflerini anlattı.
 
Cuper, Trabzonspor ile görüşmeleri süren Marek Sapara'nın durumuyla ilgili sorusu üzerine, "Sapara çok pahalı" dedi. Sapara konusunda detay vermeyen Cuper, kulübün bu konuda gerçekten çok fazla çalıştığını anlatırken, "Evet bazı şeyler var, çok iyi şekilde çalışıyorlar. Kesin bir şey olduğunda söz veriyorum benden duyarsınız" diye konuştu. 
 
Hector Cuper, ikinci yarıda Orduspor'un daha iyi olacağını öne sürerken, ikinci yarının ilk yarıdan daha iyi olmasını beklediğini bildirirken şöyle dedi: 
 
"İlk yarıya gerçekten çok iyi başladık kötü bitirdik. Bu kadar iniş- çıkış olmasın, ikinci yarıda özellikle bir tempoda yakalamak istiyoruz. Çalışmalara bugün başladık. Takımın motivasyonu gerçekten çok iyi.
 
Bizim için önemli olan şey ikinci yarıda en azından bu inişi çıkışı bitirmek. İkinci yarıda gerçekten iyi olacağına inanıyorum. Takımın motivasyonu ve beklentilerimiz yüksek. En iyi şekilde ikinci yarıya devam edeceklerine inanıyorum. Amacım; takımı daha iyi yapmak. İlk yarıdaki gibi inişli- çıkışlı değil. Belirli bir seviyede korumak istiyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler