Cuper : 'Orduspor'da mutluyum'

 Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, yeni sezonda Orduspor’u daha yukarılara oynayan bir takım olarak izleteceklerini söyledi. Avusturya’nın Velden şehrinde yeni sezon hazırlık

Cuper : 'Orduspor'da mutluyum'

 

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, yeni sezonda Orduspor’u daha yukarılara oynayan bir takım olarak izleteceklerini söyledi. 

Avusturya’nın Velden şehrinde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Orduspor’da teknik direktör Hector Cuper, iyi transferler yaptıklarını ifade ederek yeni sezonda Avrupa Kupaları’na katılmayı istediklerini dile getirdi.

Arjantinli deneyimli teknik adam Cuper, takımı biraz daha yukarıya çekmek istediğini belirterek, “Önemli oyuncular takıma katıldı. Kulüp bunun için çok uğraş verdi. Gelecek sezonda Avrupa Kupaları’na katılmak istiyoruz. Bu zor bir hedef ama neler olacağını asla bilemezsiniz” dedi.

Transferlerin devam edeceğini dile getiren Cuper, “Bazı mevkilerde çok güçlü değiliz. Bu yerlere 1-2 transfer yapacağız. Yeni katılan oyuncular çok iyi. Takıma çabuk adapte oldular. Önümüzdeki 2 haftalık yoğun bir çalışma programı var” diye konuştu.

Şu ana kadar iyi transferler yaptıklarını söyleyen Cuper, “Forvete Barral’ı, defansa Roversio’yu aldık. Stancu’yu Galatasaray’dan transfer ettik. Alman ikinci liginde oynayan Şinasi'yi sağ bek için transfer ettik. Bunun dışında defansın ortasına bir oyuncu düşünüyoruz ama göreceğiz. Ben ye şu ana kadar elimdeki takımdan memnunum” şeklinde konuştu.

Türkiye’de güzel futbol oynandığının altını çizen Cuper, “Büyüklerden sonra gelen 5 takımın seviyesi çok yüksek. Çok önemli oyuncuları var. Şu an Türk futbolunda gördüğüm tek eksik, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un Avrupa kupalarında derece yapmaları. Bana göre bu takımlar yarı final oynamalılar. Önemli oyunculara ve ekonomik güçlere sahipler” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Cuper, Orduspor’da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Orduspor ‘un yeni transerlerinden Barral Torres, Orduspor’a geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek Hector Cuper ile çalışmaktan dolayı heyecanlandığını söyledi.

Arjantinli yeni transfer Javier Horacio Umbides Orduspor’un iyi bir takım olduğunu hatırlatarak, “Buraya önemli başarılar elde etmek için geldim. Ligde ilk 5 arasında yer almak istiyoruz. Çünkü Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Mor-beyazlıların bir başka yeni oyuncusu Roversio Rodrigues de Barros ise, çok iyi hazırlık dönemi geçirdiklerini aktararak, “Buraya gelmeden önce Orduspor ilgili gerekli bilgileri almıştım. Orduspor takımına geldiğim için çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler