Cüneyt Çakır'a zorlu bir maç daha verildi

 Manchester United-Real Madrid maçındaki yönetimi tartışma konusu olan Cüneyt Çakır'a uluslararası arenada bir zorlu maç daha verildi FIFA, Hırvatistan ile Sırbistan arasında oynanacak kritik maça Cüneyt Çakır'ı atadı. Manchester United ile Real Madrid ar

Cüneyt Çakır'a zorlu bir maç daha verildi

 

Manchester United-Real Madrid maçındaki yönetimi tartışma konusu olan Cüneyt Çakır'a uluslararası arenada bir zorlu maç daha verildi
 
FIFA, Hırvatistan ile Sırbistan arasında oynanacak kritik maça Cüneyt Çakır'ı atadı. Manchester United ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi maçında sergilediği yönetim tartışma konusu olan ve  İngilizlerden büyük tepki gören Cüneyt Çakır'a FIFA'dan güvenoyu göstergesi!
 
FIFA, Hırvatistan'ın Sırbistan'ı ağırlayacağı Dünya Kupası Elemeleri'ndeki kritik maça Cüneyt Çakır'ı atadı.
 
22 Mart'ta oynanacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahatin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek olacak.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor