Cüneyt Çakır'a şaşırtan not!

 Engin Baytar’ın yakasına yapışmasına kırmızı kart gösteren ve oyuncunun 11 maç ceza almasına neden olan Çakır, önceki gün formasından çeken Cech Fabregas’a 2. sarıyı göstermeyince tartışma konusu oldu. ‘MÜKEMMELDİ’ Fabregas'a bir pozisyonun ardından sarı

Cüneyt Çakır'a şaşırtan not!

 

Engin Baytar’ın yakasına yapışmasına kırmızı kart gösteren ve oyuncunun 11 maç ceza almasına neden olan Çakır, önceki gün formasından çeken Cech Fabregas’a 2. sarıyı göstermeyince tartışma konusu oldu.
 
‘MÜKEMMELDİ’ 
Fabregas'a bir pozisyonun ardından sarı kart veren Çakır, arkasını dönüp giderken İspanyol oyuncu ise Çakır’ı durdurmak için elini sırtına attı. Ancak Çakır durmayınca formasından çeken orta sahaya, Çakır 2. sarı kartı ise göstermedi. Olayı G.Saray cephesi, “Engin’in günahı neydi?” diye sorgularken Çakır ise UEFA’dan tam not aldı.
 
Gözlemci Stefano Farina Çakır’a 8.3 gibi yüksek bir not verirken UEFA da Katar’ın pazartesi günkü maçın hakemi olarak Cüneyt Çakır’ı görevlendirdi. Deneyimli hakem, Karabük-Ordu maçından sonra yola çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler