Ç.Rizespor'dan Süper Lige merhaba!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor, 2007-2008 sezonunda Denizlispor ile oynadığı maçın ardından veda ettiği lige Gençlerbirliği maçı ile dönüyor.Küme düştüğü sezon ligin son maçında Denizlispor’a 5-1 gibi bir farkla yenilen yeşil-ma

Ç.Rizespor'dan Süper Lige merhaba!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor, 2007-2008 sezonunda Denizlispor ile oynadığı maçın ardından veda ettiği lige Gençlerbirliği maçı ile dönüyor.

Küme düştüğü sezon ligin son maçında Denizlispor’a 5-1 gibi bir farkla yenilen yeşil-mavililer lige Kasımpaşa ve Manisa takımlarıyla beraber veda etmişti.

Yeni sezon hazırlıkları 3 etaplı bir çalışma ile tamamlayan Çaykur Rizespor, Bolu kampı ardından 18 Temmuz’da Avusturya kampına gitti. 13 gün süren yurt dışı kampında 3 hazırlık maçı yapıldı. Yeşil-Mavililer 2 Ağustos’ta evine dönerek çalışmalarına burada devam ederek lige hazırlandı. Altı hazırlık maçına çıkan yeşil-mavililer bu maçlarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Önceki sezondan 14 futbolcusunu elinde tutan Karadeniz ekibi 13 yeni futbolcu ile sözleşme imzaladı. Çaykur Rizespor transferde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tevfik Köse, Blackpool FC’den Ludovic Sylvestre, Gençlerbirliği’den Hurşut Meriç, Sparta Prag’dan Leonard Kweuke, Bağdat FC’den Ali Adnan gibi önemli isimlerle anlaştı.

20130817aw000153_01.jpg

KOMBİNE SATIŞLARINA BEKLENEN İLGİ YOK

Çaykur Rizespor’da bu sezon öncesinde satılan kombine bilet satışı 950 adet oldu. Kombine satışları devam ediyor. Önceki sezon 400 adet kombine satışı yapan yeşil-mavili ekibin Süper ligde olmasına rağmen beklenenin altında kaldı.

Çaykur Rizespor sezonun ilk maçını kendi evinde Gençlerbirliği ile bu akşam saat 20:00'de yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor