Ç.Rizespor'dan bomba transfer atağı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, savunma hattı için arayışa girdi. Yeşil mavililer iki yıl önce Fenerbahçe formasını giyen, daha sonra da Paris Saint Germain ile Malaga takımlarına transfer olan 32 yaşındaki Diego Lugano'ya teklifte bulund

Ç.Rizespor'dan  bomba transfer atağı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, savunma hattı için arayışa girdi. Yeşil mavililer iki yıl önce Fenerbahçe formasını giyen, daha sonra da Paris Saint Germain ile Malaga takımlarına transfer olan 32 yaşındaki Diego Lugano'ya teklifte bulundu. Uruguaylı tecrübeli savunma oyuncusuna 850 bin dolar ve maç başı ücret teklif edildiği öğrenildi.

Bu arada Çaykur Rizespor'un, Brezilyalı savunma oyuncusu Titi lakaplı Cristian Chagas Tarouco ve Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Pilzen takımında forma giyen defans oyuncusu 23 yaşındaki Lukas Hejda ile görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler