Ç.Rizespor'a Kazak desteği!

Çaykur Rizespor’a sezon başında gelen David Loriya ile iki ülke arasında atılan köprüler sezon arası transfer edilen Samat Smakov’la daha da güçlendi.  Ülkelerinin milli formalarını defalarca giyen Kazakistan’da futbol elçileri olarak tanınan kaleci David

Ç.Rizespor'a Kazak desteği!
Çaykur Rizespor’a sezon başında gelen David Loriya ile iki ülke arasında atılan köprüler sezon arası transfer edilen Samat Smakov’la daha da güçlendi. 
 
Ülkelerinin milli formalarını defalarca giyen Kazakistan’da futbol elçileri olarak tanınan kaleci David Loriya ve savunma oyuncusu Samat Samakov, Rize’ye gelişiyle Rizespor stadında Kazakistan uyruklu taraftarlar görülmeye başlandı. Her maça gelerek Rizespor’a destek veren Kazak sporseverler Manisa maçında da tribünlerdeydi.
Kazakistanlı doğumlu Türkiye’de yaşayan Dinara Kurakbaeva, her maçta Çaykur Rizespor’u desteklediklerini söyleyerek “Manisa maçında 7 Kazakistan vatandaşı vardı. Bu maçı izlemek için arkadaşlarımız Kazakistan’dan geldiler. Kazakistan’dan, Batum’a oradan da Rize ye yolculuk yaptılar. Ayrıca Kazakistan’da herkes Rize’yi çok merak ediyor. Ülkemizde Çaykur Rizespor’un bütün karşılaşmaları dikkatli bir şekilde televizyondan izleniyor. Yeşil-Mavili takımın çok fanatik taraftarı var,onlardan birisi benim” diye konuştu.
 
Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla Süper Lig'in en büyük adaylarından biri durumunda. Bunda büyük pay sahibi olan Kazak oyuncular, PTT 1. Lig'in ikinci yarısında şu ana kadar oynanan 13 maçta bütün maçlarda 90 dakika sahada yer alarak Mustafa Denizli'den en çok forma şansı bulan oyuncular oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor