Ç.Rizespor transfere doymuyor!

PTT 1. Ligi'nden 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Çaykur Rizespor, transferi tamamlamak için beş oyuncu daha alacak.Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada uzun lig maratonunda zor günler yaşamamak adına beş oyuncu daha alma

Ç.Rizespor transfere doymuyor!

PTT 1. Ligi'nden 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Çaykur Rizespor, transferi tamamlamak için beş oyuncu daha alacak.


Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada uzun lig maratonunda zor günler yaşamamak adına beş oyuncu daha almak zorunda olduklarını söyledi. Çalımbay, Avusturya kampından sonra verilen iznin iki gün sonra biteceğini belirterek “Yarın ben Rize’de olacağım. Ertesi gün Rize’de kendi tesislerimizde antrenmanlarımız başlayacak. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yalnız eksik oyuncularımız var. En az beş oyuncu daha transfer etmek mecburiyetindeyiz. Bir kaleci daha alacağız. Orta saha, defans ve kanatlar içinde oyuncular bakıyoruz. Transfer komitemiz çalışıyor. Bizde bir an önce transferi bitirip lige hazır bir takımla çıkmak arzusu içindeyiz” şeklinde konuştu.


Rize’de bir hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Çalımbay “10 Ağustos’ta Beşiktaş takımı ile İstanbul’da bir hazırlık maçımız olacak. Bunun haricinde sezon öncesi Rize’de kendi stadımızda bir hazırlık maçı yapacağız. Bu maçta seyircimiz ilk kez hazırladığımız yeni takımı görme şansı olacak. Bütün taraftarları tribünlerde görmek istiyoruz. Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızın son aşamasına geldik. Transferi bir an önce bitirip yeni oyuncularımızı da takıma uyum sağlamalarına zaman kalmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler