Ç.Rizespor K.Erciyesspor maçından umutlu

PTT 1. Ligi takımlarından Çaykur Rizespor ligin 9. haftasında Torku Konyaspor deplasmanından üç puanla dönerek zirvedeki yerini korurken, önümüzdeki hafta oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları bugün başlıyor.Konya deplasmanına mutlak üç pua

Ç.Rizespor K.Erciyesspor maçından umutlu

PTT 1. Ligi takımlarından Çaykur Rizespor ligin 9. haftasında Torku Konyaspor deplasmanından üç puanla dönerek zirvedeki yerini korurken, önümüzdeki hafta oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları bugün başlıyor.

Konya deplasmanına mutlak üç puan için gittiklerini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını belirten Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı “İyi bir takıma karşı galip geldik. İçerde dışarıda kaybetmeden alabileceğimiz kadar puanlar almaya çalışıyoruz. Ligin 9’uncu haftasına geldik. Artık bir çok takım ligdeki yerini göstermeye başladı.
 
Önümüzde daha 23 maç var. Amacımız ilk yarıyı ligin zirvesinde bitirmek. Kaliteli ve inanan bir futbolcu topluluğumuz var. Taraftarımızın da desteği ile ligin sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Kayseri Erciyes maçı hazırlıklarına bugün başlayacaklarını söyleyen Baltacı "Takımda önemli bir eksiğimiz yok. Hedefimiz evimizde puan kaybetmemek. Kayseri takımı bu sezona bizim gibi iyi başlayan bir ekip. Mücadele gücü üst düzeyde olacak.
 
Biz taraftarımızın desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Güçlü bir kadromuz var. Çok çalışan bir teknik kadromuz var. Taraftarımızda gereken desteği verirse bu sezon Süper Lig'e mutlak çıkarız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler