Ç.Rizespor-K.Erciyesspor karşı karşıya

Çaykur Rizespor ile Kayseri Erciyesspor, Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla ligde 14. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında 13 maçtır devam eden rekabette, oynanan müsabakalarda yeşil-mavililerin galibiyetlerde 5-3 geride bulunduğu görülüy

Ç.Rizespor-K.Erciyesspor karşı karşıya

Çaykur Rizespor ile Kayseri Erciyesspor, Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla ligde 14. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 13 maçtır devam eden rekabette, oynanan müsabakalarda yeşil-mavililerin galibiyetlerde 5-3 geride bulunduğu görülüyor. 5 maçtan ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Son dört yılda iki takım sekiz kez karşılaştı.
 
Bu maçlardan Ç.Rizespor 2 galibiyet alırken, 4 kez mağlup oldu. İki maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki ekip geçen sezon oynadıkları maçlarda Çaykur Rizespor deplasmanda 4-0 kaybettiği maçın rövanşında evinde 2-0 yenilerek iki maçta da sahadan mağlup olarak ayrılmıştı.
 
Oynanan toplam 13 maçta Çaykur Rizespor 14 gol kaydederken, Kayseri takımı ise 17 kez rakip kaleleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor