Ç.Rizespor ikinci yarıya rahat girmek istiyor

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Baltacı: ''Ligin ilk yarısında kalan haftaları kayıpsız geçerek ikinci yarıya rahat girmek istiyoruz''PTT 1. Lig'de son beş haftada 2 beraberlik üç mağlubiyet ile şampiyonluk yarışında geriye düşen Çaykur Rizespor'da

Ç.Rizespor ikinci yarıya rahat girmek istiyor

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Baltacı: ''Ligin ilk yarısında kalan haftaları kayıpsız geçerek ikinci yarıya rahat girmek istiyoruz''

PTT 1. Lig'de son beş haftada 2 beraberlik üç mağlubiyet ile şampiyonluk yarışında geriye düşen Çaykur Rizespor'da Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, ligin ilk yarısında kalan haftaları kayıpsız geçerek ikinci yarıya rahat girmek istediklerini söyledi. 
     
Baltacı,açıklamada, bir çok futbolcunun sakatlık sorunu yaşadığını belirterek, ''Sezon başından bu yana talihsizlikler arka arkaya geliyor. Son haftalarda çok önemli oyuncularımız sakatlıklar yaşıyor. Sakatlıklar belimizi büktü. Erhan Şentürk, Mesut Yılmaz, Serhat Akyüz, Çetin Güngör sakatlık yaşayan oyuncularımız. Jallow sakatlandı ve ilk yarıyı kapattı. Uche Kalu'dan sakatlığı nedeniyle üç maç yararlanamadık. Hakan Hacıbektaşoğlu sakatlığı nedeniyle iki hafta sonra ameliyat olacak. Neredeyse kadronun tamamı sakatlık sorunu yaşadı veya yaşıyor. Bu da bizi ciddi anlamda etkiliyor'' dedi. 
     
Sakatlıkların maçların sonucuna olumsuz yansıdığını ifade eden Baltacı, ''Elbette her şeyi sakatlığa bağlamak doğru değil. Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Çaykur Rizespor'un yeri ligin zirvesidir. Camiaya ve taraftara istedikleri mutluluğu yaşatamadık. Ligin ilk yarısında kalan haftaları kayıpsız geçerek ikinci yarıya rahat girmek istiyoruz'' diye konuştu. 
     
Hafta sonu MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Baltacı, ''Ankaragücü genç ve çok koşan bir ekip. Mücadeleyi bırakmayan bir yapısı var. Ligde kolay maç yok. Hedeflerimizin gerisinde kalmamak için puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Ankara deplasmanına üç puan için gideceğiz'' dedi. 
   
Baltacı, devre arasında transfer çalışmalarının olacağını, transferde gidecek ve kalacak oyuncularda tek yetkili kişinin teknik direktör olduğunu kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor