Ç.Rizespor, G.Saray'ı gözüne kestirdi!

Dün sahasında Bursaspor'u 2-1 yenerek çıkışını sürdüren yeşil-mavili kulübün başkanı Metin Kalkavan,  yaptığı açıklamada 5 maçta 12 puanın, beklediğinin üzerinde bir puan olduğunu  ifade ederek, "Oyuncularımız çok iyi mücadele edip ellerinde geleni yapıyo

Ç.Rizespor, G.Saray'ı gözüne kestirdi!

Dün sahasında Bursaspor'u 2-1 yenerek çıkışını sürdüren yeşil-mavili kulübün başkanı Metin Kalkavan,  yaptığı açıklamada 5 maçta 12 puanın, beklediğinin üzerinde bir puan olduğunu  ifade ederek, "Oyuncularımız çok iyi mücadele edip ellerinde geleni yapıyor. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İlk haftalarda bu puanları almak çok önemli. 5 maçta 4 galibiyet gerçekten büyük bir başarı. Açıkcası benim beklediğim bir puan değildi, oyuncularımız bunun üstüne çıktı" dedi.

Bursaspor karşısında zorlu mücadelenin ardından haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Kalkavan, "Bursaspor ağır bir yenilgiden sonra buraya geldi. Bizim maça lige dönüş maçı olarak bakıyorlardı. Fakat bizim de kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kalkavan, gün geçtikçe ligin zorlaşacağını dile getirerek, şöyle devam etti:

''Bizim için her maç önemli, maç maç bakıyoruz. İnşallah devamı gelir. Kazandığımız günler olduğu gibi kaybedeceğimiz günler de olacak. Onlara da hazırlıklı olmamız lazım. Önemli olan ligin sonunu iyi bir yerde bitirmek. İnşallah bu sene taraftarlarımızla oyunumuzla lige renk katacağız. Tarihimizin en iyi başlangıcını yaptık. İkinci ligden gelen bir ekip olarak 5 maçta 4 galibiyet 12 puan büyük bir başarı."

-Galatasaray maçı
Kalkavan, Spor Toto Süper Ligin 6'ıncı haftasında Galatasaray ile deplasmanında yapacakları maçtan puan ve puanlar almayı hedeflediklerini belirterek, "Galatasaray gücü belli olan bir takım. İstanbul'da keyifli oynamaya, puan ve puanlar almaya çalışacağız. Bizim en büyük özelliğimiz ligdeki bütün takımlara saygı duyarak mücadele etmemiz. Her takımı iyi ve büyük takım olarak görüp hazırlanıyoruz. Galatasaray'ın da gücüne saygı duyuyoruz. Avantajlı bir pozisyonumuz var. İnşallah güzel bir maç olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor