Ç.Rizespor formalarını tanıttı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'un 2013-2014 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı İstanbul'da yapıldı. Ataköy Sheraton Otel'de gerçekleştirilen organizasyonda futbolcular Sezer Özmen, Cenk Ahmet Alkılıç, Uche Kalu ve Ousmane Vi

Ç.Rizespor formalarını tanıttı!
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'un 2013-2014 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı İstanbul'da yapıldı.
 
Ataköy Sheraton Otel'de gerçekleştirilen organizasyonda futbolcular Sezer Özmen, Cenk Ahmet Alkılıç, Uche Kalu ve Ousmane Viera podyuma çıkarak, yeşil-mavili takımın yeni sezonda iç saha ve deplasmanda giyeceği formaları tanıttı. 
 
Formalarla ilgili basın muhabirlerine açıklamada bulunan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, özellikle beyaz formada cesur olmaya çalıştıklarını belirterek, "Farklı bir forma yarattık. İlk tepkiler çok iyi. İkinci formamız turuncu ve yeşil. Rizespor'un kuruluşunda turuncu olduğu için, nostalji yapmak istedik. Turkuaz forma çok beğeni topladı. Klasik çubuklu ise her sezonki formamız. Formalarla ilgili ilk tepkilerden memnunuz" diye konuştu.
 
Kulübün simgesinin atmaca olduğuna dikkati çeken Ferah, "Her şeyi onun üzerine kurduk. 'Atmaca sezona hazır' sloganıyla forma tanıtımını yaptık. Atmaca UEFA'ya uçmak istiyor. Rıza Çalımbay ile bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.
 
TRANSFER ÇALIŞMALARI
 
Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren basın sözcüsü Aykut Ferah, "Transferin yüzde 80'ini bitirdik. İki transfer daha söz konusu. Ali Adnan ile prensipte anlaştık, iş imzaya kaldı. Transfer yabancı ve yerli olabilir. Bir stoper eksikliğimiz var. Belki orta sahaya takviye olabilir" şeklinde konuştu.
 
Ligde düşmeme hedefiyle oynamak istemediklerini kaydeden Ferah, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"(Yeni takım, düşmemeye oynar) diyorlar. Ama öyle bir düşüncemiz yok. Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor'u dördüncü sıradayken bırakmıştı. O konuda iddialıyız. Genç, dinamik ve ısırgan takım kurmak istiyoruz. Onu da kurduk. Lig sürprizlere açık olsun. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız."
 
Forma tanıtımına katılan oyunculardan Sezer Özmen ise şimdiden yeni formaların heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, "Yeni formalarımızla esmek istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte bunu yapmayı amaçlıyoruz. Onlara çok ihtiyacımız var. Geçen sezon bunu başardılar. Süper Lig'in tadını biz sahada, onlar da tribünde yaşasın. 'İyi takım geliyor' diyebilirim" şeklinde konuştu.
 
Yeşil-mavili takımın forvet oyuncularından Cenk Ahmet Alkılıç de formaları beğendiğini ve yeni sezona hazır hale gelmeye çalıştıklarını ifade etti. 
rize2.20130801143157.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor