Ç.Rizespor Adana'ya hazırlanıyor

  Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.  Antrenman öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Gaziantep Bü

Ç.Rizespor Adana'ya hazırlanıyor

 

 Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

Antrenman öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından önemli dersler çıkarttıklarını ve Adana Demirspor maçına çok dikkatli hazırlandıklarını söyledi.

 

Son oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında köşe atışından yedikleri golde hatalı olduklarını belirten Korukır "İyi bir takımın, böyle gol yememesi lazım. Bu golden ders çıkaracağız. Pozisyonda bir kişiye faturayı kesmiyorum, zincirleme hata var. Bu maç eksileri artıları ile geride kaldı. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Biz bir aileyiz, teknik ekiple, malzemecisi ile taraftarı ile hep beraber hedefe kilitlendik. Bu takım bu sezon sonu bir üst lige çıkacaktır" dedi.

 

Maçtan sonra futbolcuları ile maçın kasetini defalarca izlediklerini hatırlatan Korukır, "Benim takımım paslaşarak kaleye inen bir takım. Hal böyle olunca risk alıyoruz. Kontra toplara bile iki oyuncu bırakıyorum. Benim takımım defansı ile, kenarı ile hücum yapan bir ekip. En kısa sürede yapılan yanlışları en aza indirerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Takımda Kenan Aslanoğlu ve Çetin Güngör'ün sakatlıkları devam ettiğini, Mesut Yılmaz ve Onur Güney'in ise kart cezası nedeniyle hafta sonu oynanacak olan Adana Demirspor maçına görev alamayacağını söyleyen deneyimli hoca Korukır "Elbette her mevki için alternatif oyuncularımız var. Lig boyunca sakatlıklar cezalı oyuncular olacak. Formayı isteyen hak eden futbolcularımızın sayısı çok. O yüzden biz bir kaç oyuncumuzun olamamasını hiç bir zaman mazeret etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Bugün Mısır'lı Hossam Hassan'ın İstanbul'a geleceğini belirten Korukır, "Bu oyuncuyu uzun zamandan beri takip ediyorduk. Mısır Ulusal Milli takımında görev yapıyor. Mısır'lı futbolcu çok çabuk ve top çalan bir oyuncu. Ayrıca mücadele gücü yüksek. Transfer ettiğimiz 9 futbolcuda şimdiye dek üst düzey verim aldık. Beklenilen performansı ortaya koyamayan oyuncu devre arası kapı önüne koyulacaktır. Takımımda çalışmayan oyuncuya ekmek yok" ifadelerini kullandı.

 

Hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçı için mutlak puan ve puanlar için sahaya çıkacaklarını, rakip takımda Süper Lig'de geçmiş yıllarda oynayan Erman Özgür, İrfan Başaran ve Hüseyin Çimşir gibi kaliteli ayaklara sahip olduğunu hatırlatan Korukır "Hedefimiz Adana deplasmanından üç puan ile dönmek. Rakip önemli bir takım, ilk maçta zorlu Bolu deplasmanından puan ile döndüler. Uzun bir zamandan sonra PTT 1.lige yükseldiler. Özellikle seyircileri çok coşkulu, deplasmanlardan kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Bu iş matematik işi oldu. Geçen sezon özellikle içerde rekor puan kaybına rağmen son maçta şampiyonluğu kaybettik. Bu sezon en az puan kaybıyla bu ligde ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

 

Basın toplantısı ardından antrenmana çıkan Korukır, çalışma öncesi oyuncuları bir araya toplayarak çeşitli konularda uyarılarda bulundu. Çaykur Rizespor günü tek idmanla tamamlayarak dinlenmeye çekildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor