Ç.Rize'den transfer atağı!

Karadeniz ekibi, G.Saray ile yol ayrımında bulunan Yiğit Gökoğlan için pazarlıklarını sürdürürken, transferin her an bitebileceği belirtiliyor. Geçtiğimiz sezon Orduspor'a kiralanan ve bekleneni veremeyerek Galatasaray'a dönen Yiğit Gökoğlan için Çaykur R

Ç.Rize'den transfer atağı!
Karadeniz ekibi, G.Saray ile yol ayrımında bulunan Yiğit Gökoğlan için pazarlıklarını sürdürürken, transferin her an bitebileceği belirtiliyor.
 
Geçtiğimiz sezon Orduspor'a kiralanan ve bekleneni veremeyerek Galatasaray'a dönen Yiğit Gökoğlan için Çaykur Rizespor devrede. Karadeniz ekibi, Yiğit'i kiralık olarak ya da bonservisiyle alabileceğini sarı-kırmızılı kulübe iletti. Teknik direktör Rıza Çalımbay, konuyla ilgili olarak Fatih Terimile bizzat görüşerek transferde önceliği aldı. Yiğit Gökoğlan her an Rizesporlu olabilir.
 
53 NUMARALI FORMA ALİ'NİN
Rizespor'da yeni sezon öncesi oyuncuların giyeceği forma numaraları da belli olmaya başladı. Yeni transfer Ali Adnan'ın 53 numaralı formayı giyeceği ifade edildi. Iraklı genç oyuncu "53, taraftarın numarası, şehrin plakası. Bu formayı bana layık gördükleri için mutluyum. Layıkıyla taşımaya çalışacağım. Bu sezon benim için önemli. Kendimi göstereceğim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor