Ç.Rize ile yolları ayrıldı

 PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da, Arnavut oyuncu Hair Zeqiri’nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Engin Korukır’ın isteği doğrultusunda takımdan g

Ç.Rize ile yolları ayrıldı

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da, Arnavut oyuncu Hair Zeqiri’nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Engin Korukır’ın isteği doğrultusunda takımdan gidecek oyuncularla görüştüklerini belirterek, geçen sezon kadrolarına kattıkları Arnavut orta saha oyuncusu Zeqiri’de bekledikleri katkıyı göremediklerini söyledi.

Zegiri’nin uyum konusunda büyük zorluk çektiğine değinen Deniz, ”Gelinen noktada hocamızın da kampın ardından hazırladığı rapor doğrultusunda kendisiyle karşılıklı olarak görüşerek, anlaşmaya vardık. Sözleşmesini belli bir bedel karşılığında feshettik. Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Zeqiri’nin sözleşmesinin feshinin ardından, yeşil-mavili ekipte yabancı futbolcu transferi için girişimler başladı. Daha önce Vucipek ve Vincent Eze için girişimlerde bulunan Çaykur Rizespor, bu iki oyuncunun transferinden vazgeçti.

Çaykur Rizespor’un, Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek’in formasını giyen orta saha oyuncusu Hassan Hossam’ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Zamalek Kulübü’nün Hossam’ın kiralık olarak gitmesini istediği, yeşil-mavili kulübün ise bu oyuncuyu bonservisiyle almaya çalıştığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor