Ç.Rize 6 puanlık maça çıkacak

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı, hafta sonu sahalarında oynayacakları Konyaspor maçında alacakları galibiyetin 6 puan değerinde olacağını söyledi. Turanlı, ligin ikinci yarısında istikrarsız bir görüntü çizdiklerini belirterek,

Ç.Rize 6 puanlık maça çıkacak

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı, hafta sonu sahalarında oynayacakları Konyaspor maçında alacakları galibiyetin 6 puan değerinde olacağını söyledi.

Turanlı, ligin ikinci yarısında istikrarsız bir görüntü çizdiklerini belirterek, ''Bu da bizi ligde kalma mücadelesinde bir hayli güç durumda bıraktı. Düşme hattından kurtulmamız için acilen puanlara ihtiyacımız var'' dedi.

Konyaspor'un da ligin ikinci yarısında iyi bir grafik yakalayamadığını ifade eden Turanlı, ''Her iki takımın da kazanmak zorunda olduğu zor bir maç. Rakibimiz hoca değişikliğinin ardından galip gelmek isteyecektir. Biz de sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak, ligde kalma yarışında daha büyük yara almak istemiyoruz. Konyaspor karşısında alacağımız galibiyet 6 puan değerinde olacak'' diye konuştu.

Ligde özellikle sahalarında yapacakları maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini dile getiren Turanlı, şöyle devam etti:
''Sahamızda Konyaspor, Beşiktaş ve Ankaraspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maçı da kazanarak, sahamızda 9 puanı hedefliyoruz. Konyaspor'a ligin ilk yarısında deplasmanda kaybetmiştik. Bu nedenle ikili averaj açısından da bu maçının önemi çok büyük. Konyaspor maçını kaybetmemiz halinde neleri kaybedeceğimizi çok iyi biliyoruz. Amacımız centilmenliğin ön planda olacağı zorlu karşılaşmada 3 puanın bizim olması.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor